Qompassie

Wat is het perfecte tasje voor onderweg?

Vrouwen, opgelet. Het perfecte tasje is bekend. Tenminste, als je een telefoon bezit. De telefoontas is een praktische metgezel als je onderweg alleen het hoognodige nodig hebt. Voor een korte wandeling, een feestje of een kop koffie met een vriendin is het modieuze telefoontasje de juiste keuze. Want een grote tas is in deze gevallen niet alleen onnodig, maar ook onpraktisch. Voor veel mensen is de smartphone een constante metgezel. Onderweg wordt vaak gebeld, gefotografeerd en gewhatsappt. 

Telefoontasjes zijn geschikt voor elke telefoon

Een telefoontasje is niet alleen praktisch, je kan het ook nog perfect combineren met verschillende outfits. De trendy tasjes zijn er in verschillende kleuren, maten, ontwerpen, stijlen en afwerkingen, zodat iedereen het juiste model kan vinden. Voor elke gelegenheid kun je het juiste telefoontasje vinden. Een witte tas is goed voor dagelijks gebruik. Een zwart model daarentegen ziet er verfijnder uit en is een goede keuze voor de avond. Afhankelijk van het model zijn er tassen met een verstelbare band zodat je ze altijd passend kan maken. De tas zorgt ervoor dat de smartphone goed beschermd is tegen beschadiging en niet kwijt raakt.

Je handtas als telefoon en portemonnee?

Deze handtasjes kan je combineren met vele kledingstijlen. Hierdoor worden dit soort handtassen eigenlijk je daily go-to tasje. Je kan het namelijk gewoon gebruiken als telefoon portemonnee tasje. Er passen standaard namelijk een telefoon, bankpasjes, geld, paspoort, lipstick en andere kleine dingen zoals een tampon, kauwgom etc. Alles wat je dagelijks nodig zou kunnen hebben.

Hoe draag je het telefoontasje?

Je kunt het beste een tas kiezen die harmonieert met de kleur van je kleding. Zo maak je een goede indruk en voel je je op je gemak. De tas is te combineren met jeans, rokken en jurken. Sommige modellen hebben extra zakken voor sleutels en andere kleine voorwerpen. Zo hoef je geen tweede handtas mee te nemen en heb je de belangrijkste dingen bij je. De telefoontasjes wordt vaak schuin over de borst gedragen. Ze kunnen ook over de arm gedragen worden als een klassieke schoudertas.

Posts created 39

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top