Hoe je de perfecte erotische lingerie kiest

Misschien is het bijna een jubileum, een verjaardag of valentijnsdag. Of misschien wil je gewoon spontaan iets leuks doen voor je partner, of voor jezelf. In veel gevallen is erotische lingerie precies waar je naar op zoek bent. Maar voor mensen die nog niet bekend zijn met erotische lingerie en het nog nooit gekocht hebben kan het aanbod best overweldigend zijn. Hoe maak je nou de goede keuze wanneer het gaat om erotische lingerie kopen voor jezelf of voor iemand anders? Als je je dat afvraagt dan ben je hier op het juiste adres! Lees deze blog en dan ben je helemaal voorbereid om de wereld van erotische lingerie te veroveren.

Wat is erotische lingerie?

Veel mensen proberen een kant en klare definitie te geven aan wat erotische lingerie allemaal is, of zou moeten zijn. Sommige vinden dat het doorschijnend moet zijn, of dat het zo klein mogelijk moet zijn om als erotisch bestempeld te worden. In werkelijkheid is dit helemaal niet waar. Erotische lingerie is in principe alles wat ondergoed is, en waar je je sexy in voelt. Dus als jij je het meest sexy voelt in een t-shirt BH en een katoenen boxershort dan is dat voor jou al erotische lingerie! Zo makkelijk kan het zijn. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van erotische lingerie

Zoals hierboven genoemd is het concept van erotische lingerie heel erg vrij, en kun je er eigenlijk mee doen wat je zelf wilt. Maar je bent niet begonnen met deze blog lezen simpelweg om je door ons te laten vertellen dat je sexy bent onafhankelijk van wat je aan hebt (al is dat wel de waarheid). Dus hierbij ook een paar tips voor het kiezen van erotische lingerie die bij jou past; 

  • Voor wie is het; veel winkels hebben een standaard mannen en vrouwen afdeling. Laat je hier echter niet door dicteren! Hiermee bedoel ik meer dat je moet kijken of je op zoek bent naar iets wat typisch wat meer als vrouwelijk gezien word, of wat mannelijker of stoerder. Een vrouw in strakke lederen boxers kan net zo erotisch zijn als een man in een roze kanten slipje uiteraard. 
  • Gelegenheid; waarom koop je de erotische lingerie? Als het voor een speciale gelegenheid is, dan is het misschien leuk om een thema eraan te hangen. Kies iets met hartjes voor valentijnsdag bijvoorbeeld. Echter als je het niet voor een specifieke gelegenheid koopt is dit puntje minder relevant. 
  • Esthetica; misschien nog wel het belangrijkste punt waar je rekening mee moet houden, wat vind je mooi? Er zijn enorm veel verschillende soorten lingerie op de markt, met veel verschillende materialen en vormen. De ene past standaard wat beter bij een specifieke lichaamsvorm, maar daar zou ik me vooral niet door laten lijden. Elk lichaam is mooi op zijn eigen manier en erotische lingerie is iets om die schoonheid te benadrukken en zeker niet om daar limieten op te plaatsen. 

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van erotische lingerie ben je helemaal klaar om zelf op onderzoek uit te gaan en iets te zoeken wat helemaal bij jou past. Vergeet ook niet dat het oké is om niet in één keer je perfecte setje te vinden, je kan rustig verschillende stijlen en materialen uitproberen!

Posts created 53

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top