Groene energie voor een eerlijke prijs

Wilt u overstappen naar groene energie maar vindt u het een te dure investering? Kijk niet verder dan Zonnepanelen zakelijk leasen. U stelt uw dak beschikbaar voor zonnepanelen door deze te leasen bij een groene energiebedrijf. Op deze manier kunt u budgetneutraal de overstap maken op duurzame energie en bijdragen aan een groenere toekomst. De panelen worden geïnstalleerd en onderhouden door het bedrijf en omdat u aan hun netwerk wordt aangesloten hoeft u zich geen zorgen te maken dat u onverwachts een lange tijd zonder stroom komt te zitten.

Wat houdt zakelijk leasen in?

Wanneer u zonnepanelen zakelijk gaat leasen houdt het in dat u zich als een bedrijf aanmeldt en als zakenpartners samen aan de slag gaat met een bedrijf zoals Lens-energie. Voor de zonnepanelen betekent het dat uw dak dan gebruikt mag worden om zonnepanelen te installeren. Op die manier kan er ook in steden groene stroom gewonnen worden en omdat het op uw eigen dak is kunt u vaak voordelig bij dit soort bedrijven uw stroom kopen. Dat bespaart al op een korte termijn geld en u kunt bijdragen aan een toekomst vol groene stroom. Bij het zakelijk leasen worden de reparaties betaald door het bedrijf wat de panelen zet, en dus niet door u.

Zonnepanelen voor groene stroom

Zonnepanelen zijn een logische keuze als u voor uw bedrijf groene stroom wilt. Voor elk soort dak kunt u namelijk zonnepanelen laten installeren, want de technologie wordt alsmaar verbeterd. Doordat de stroom op het dak van het bedrijf wordt gewonnen heeft u niet te maken met energieverbruik in de transport waardoor u al snel CO2 neutraal uw stroom kunt winnen en gebruiken. Ook zijn panelen aangesloten op een netwerk waardoor overige stroom verkocht kan worden of kan worden opgeslagen voor donkerdere dagen. Een groene keuze voor elke plek.

Posts created 53

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top