Alles over zomertassen

De trends voor 2022; zomertassen

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van tassen, zo ook in 2022. Het voorjaar komt eraan ondanks het druilerige weer van de afgelopen tijd. Dit jaar is er een tas voor iedereen. De meest verschillende soorten tassen in allerlei groottes, materialen en vormen in de mode. Ook zijn er comebacks van tassen die we een lange tijd niet meer gezien hebben. In deze blog is te lezen welke zomertassen je niet mag missen aankomend seizoen. 

De trends waar we het over gaan hebben zijn: 

  1. Good and old shoppers
  2. Tassen met kettingen en riemen
  3. De comeback van de minitas
  4. Zadeltasen 
  5. Heuptassen 

De shoppers zomertassen

Iedereen kent langzamerhand the good and old shopper wel. De meeste hebben er wel één in hun kast liggen. Alleen de zwarte shopper is niet de enige die je in de kast zou moeten hebben. Dit jaar is de shopper hotter dan hot. De puffer shopper of een uber oversized shopper heb je al meerdere keren op straat kunnen spotten. Ook zijn de minishoppers super trendy. Ook die zijn in verschillende materialen beschikbaar. 

Tassen met kettingen en riemen 

Een ruig en industrieel tintje toevoegen kan heel gemakkelijk door middel van deze trend. Hierbij zijn deze tassen ook in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. De meeste tassen zijn wel crossbody bags. Niet alleen de high end merken als Dior, Chanel en Gucci, maar ook de budget merken hebben deze tassen in hun collectie. Daarom is deze trend ook voor iedereen. 

De minitas 

Lang geleden was de minitas één van de hipste tassen. Als je namelijk van minimalistische tassen houdt dan is dit een trend voor jou. Helaas past er niet veel in. Niet getreurd want het is ook super hip om twee tassen om te hebben. Dat je soort van gaat stapelen met tassen. Dus je kan een kleine met een iets grotere tas mixen en matchen, waardoor je wel genoeg spullen mee kunt nemen dan je sleutel of bankpas. 

Zadeltas

Afgelopen jaar hebben we al kennis kunnen maken met de zadeltassen. Het begon bij Dior, maar het is overgenomen door de budget merken. Waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Verder wordt het een zadeltas genoemd omdat het op een zadel lijkt die je bij het paardrijden gebruikt. Meestal worden deze tassen gebruikt met een dik hengsel, waardoor je trend twee weer samenkomt bij deze tassen. Door middel van deze trend ben je direct een fashionista. 

Heuptassen en zomertassen 

Afgelopen jaren was dit natuurlijk vooral op festivals de bom. Helaas waren de festivals afgelopen jaren niet mogelijk, dus zag je de heuptassen minder. Maar het festivalseizoen komt eraan, waardoor het een grotere trend weer is. Het is namelijk super handig want je hebt je armen vrij en kunt lekker ermee dansen. Ook past hier meer in dan een bankpas en sleutel. 

Posts created 52

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top