De meest geschikte raamdecoratie voor je badkamer!

Hoge luchtvochtigheid kan bepaalde raamdecoraties vernielen, en in badkamers is dat geen uitzondering. Dus wat zijn de beste raamdecoraties voor badkamers? Stop maar met zoeken want in dit blog geven we je een aantal tips om de beste raamdecoratie voor de badkamer te kiezen. We gaan kijken naar welke raamdecoraties je beter kunt vermijden en welke juist extreem geschikt zijn!

Welke raamdecoraties te vermijden in vochtige ruimtes

Er zijn een aantal soorten raamdecoratie die je in badkamers beter kunt vermijden. De eerste is stof. De vochtigheid in de kamer kan ervoor zorgen dat eventueel stofdeeltjes aan je stoffen raamdecoratie blijft kleven. Ook kan slechte ventilatie in je badkamer leiden tot schimmelvorming in je stoffen raamdecoratie!

De tweede raamdecoratie die je in vochtige kamers moet vermijden zijn die van echt hout. Dit komt omdat vochtigheid hout kan vervormen en verbleken. Daarom moet je houten jaloezieën en andere houten raamdecoratie vermijden in kamers met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers en keukens. 

De beste raamdecoraties voor badkamers en andere vochtige ruimten

Zoals eerder vermeld was zijn houten jaloezieën niet geschikt voor vochtige ruimtes, daarentegen zijn houten jaloezieën van kunststof wel een uitstekende keuze! Als je houdt van de look en feel van echt hout, zijn jaloezieën van kunststof hout e een geweldige optie. Deze raamdecoraties zijn bestand tegen de hoge luchtvochtigheid en geven je toch die klassieke uitstraling van echt hout zonder het prijskaartje van echt hout!

We houden van jaloezieën vanwege de verbazingwekkende licht filterende controle die je hebt, waardoor je op elk moment van de dag of de nacht precies de juiste hoeveelheid licht en privacy krijgt. We houden ook van de mogelijkheid om ze aan te passen met hang- en sluitwerk, montage mogelijkheden, etc, zodat ze bij elke stijl passen, van modern tot traditioneel. 

Vinyl rolgordijnen zijn ook een perfecte keuze als het gaat om raamdecoratie voor je badkamer. Ben je dol op stoffen rolgordijnen, kies dan voor rolgordijnen van vinyl. In tegenstelling tot stof, zal vinyl niet gaan schimmelen in kamers met een hoge luchtvochtigheid. We vinden het prachtig dat vinyl rolgordijnen er zijn in verschillende texturen en kleuren en dat ze strakke, moderne lijnen geven met veel privacy als ze gesloten zijn.

Posts created 53

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top